Esports

L'emocionant piulada de Joan Laporta per arrencar la seva candidatura

El millor president del FC Barcelona es presenta a les eleccions per substituir el pitjor president de la història del club

30 de novembre de 2020 (15:45 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

Josep Maria Bartomeu ja és història. Ja es pot afirmar sense cap mena de dubte que és el pitjor president de la història del FC Barcelona, molt per davant de Joan Gaspart. Després d'un llarg període en què la junta directiva nobitaire es negava a dimitir, les eleccions a Can Barça són més a prop.

El barcelonisme afronta la campanya electoral amb optimisme i és que l'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, qui va portar l'èxit al Camp Nou i qui va acabar amb el 'nuñisme' i postnuñisme (Gaspart), es presentarà a les eleccions.

Joan Laporta

En Jan ha anunciat oficialment la seva candidatura aquest matí. Ha explicat que el seu màxim objectiu és retornar el FC Barcelona a l'èxit i parlar amb Leo Messi perquè es quedi. En un gest d'elegància, també ha manifestat que vol mirar cap endavant i que no té venjança ni ànims de revenja cap a la junta sortint, de manera que no presentarà cap acció de responsabilitat cap a Bartomeu i companyia. 

En un fil de Twitter de cinc piulades, el futur presidenciable del FC Barcelona ha exposat el seu full de ruta. Laporta té un pla perfecte per convertir el Barça en un club guanyador, que torni a estar a l'elit europea i mundial. 

 

 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies