Esports

L'emocionant missatge de Gerard Piqué als seus fills

El jugador del FC Barcelona participa en 'directe' a Rac1

12 de febrer de 2021 (11:07 CET)

Gerard Piqué
Gerard Piqué

Dijous d'aquesta setmana es va celebrar el 'Dia de la Ràdio' a Rac1. La millor manera de fer-ho va ser amb la 'Ràdio cap per avall'. Com cada any, amb un toc divertit i informal, els periodistes dels diferents programes van canviar-se els papers i també van intervenir personatges públics que no són habituals. 

Així, doncs, per exemple, la cuinera Carme Ruscallleda va fer la Competència dels Òscars i Judit Mascó i Guillem Albà van presentar l'Islàndia d'Albert Om. El Món a Rac1 va ser presentat, com de costum, per Jordi Basté però en l'apartat de peticions musicals -que s'emet minuts abans de les vuit- va aparèixer la veu de Gerard Piqué. [banner-DFP_1]

En aquest espai, un oient envia un missatge curt de veu en què breument explica a qui i per què li dedica una cançó a algú i aquesta cançó sona. El jugador del FC Barcelona va dedicar al cançó de Shakira 'Waka Waka' als seus fills Milan i Sasha Piqué. Hola, sóc el Gerard. M'agradaria dedicar la cançó del 'Waka, waka', de la Shakira, als meus fills, que ara al gener han fet 8 i 6 anys i espero que l'escoltin. Una abraçada ben forta".

Aquesta és la cançó que va fer que Piqué i Shakira ​es coneguessin i també va ser la cançó estrella del Mundial de Sud-Àfrica. Piqué va ser un dels jugadors que va aparèixer en aquest videoclip. Però després del Mundial, aquella col·laboració va ser l'inici d'una relació entre el català i la colombiana. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies