Esports

L'emocionant foto d'aniversari de Pep Guardiola

L'exentrenador del Barça surt acompanyat de dos bons amics

19 de gener de 2021 (15:09 CET)

Pep Guardiola
Pep Guardiola

L'entrenador del Manchester City Pep Guardiola ha fet cinquanta anys. Tot i el mig segle, el tècnic de Santpedor està millor que mai i sembla més jove. Ahir 18 de gener va ser el seu aniversari i el periodista de Rac1, Jordi Basté, ho va voler celebrar. 

El presentador d'El Món a Rac1 Jordi Basté va publicar una imatge molt tendra en la que apareixen ell mateix, Mònica Terribas, que n'ha fet 53 i Guardiola. El trio dels cinquanta anys junts i sense mascareta, en un moment en què no hi havia coronavirus. [banner-DFP_1]

Pep Guardiola

Basté en té 55 i ha escrit: "Avui el Pep fa 50 anys. És millor persona que entrenador. És millor amic que estratega. És molt més divertit del que sembla. I té una família i amics que valen molt la pena i que, en època de pandèmia, s’enyora encara més. La noia del costat és estupenda, els 50 ja els ha passat però dissabte també va ser el seu aniversari. Es la gran Mònica Terribas. Els tres vivim en l’època del Benjamin Button. Fa 30 anys que els conec i que els estimo. La foto és de quan ens podíem abraçar i petonejar. Ho tornarem a fer". 

El periodista també ha volgut parlar d'una altra efemèride que li toca de ben a prop. És personal. Va deixar el tabac fa quatre anys. Avui fa quatre anys que vaig deixar de fumar. Si vaig poder, asseguro que tothom que vulgui, pot. Paciència, una mica de mala llet, uns quants quilos que tal com entren, surten i l’orgull d’haver-ho fet"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi (@jordibaste)

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades