Esports

Eixamplant la base: Els fitxatges que faria el Barça si estigués dirigit per la cúpula d'ERC

Alguns d'ells no us sorprendran

15 de desembre de 2020 (09:18 CET)

Gabriel Rufian
Gabriel Rufian

Josep Maria Bartomeu es va convertir en el pitjor president de la història del FC Barcelona superant qui es pensava ser insuperable, Joan Gaspart. Una nefasta gestió que ha provocat una profunda crisi esportiva i institucional de la qual el Barça encara no n'ha sortit, que podria ser molt pitjor.

Si fem l'esforç d'imaginar-nos com seria un Barça dirigit per la cúpula d'ERC en què s'apliquessin 'estratègies' polítiques com la voluntat d'eixamplar la base, l'organigrama del club estaria format per noms il·lustres del madridisme. El '7' de España (abans de CR7), Raúl González Blanco seria l'entrenador, l'exporter Iker Casillas el Director Tècnic i el controvertit periodista Tomás Roncero el Director de Comunicació. Finalment, la samarreta estaria tacada amb la publicitat d'El Chiringuito de Mega.

Marta Vilalta

La llista podria continuar perfectament amb Sergio Ramos com a responsable de les xarxes socials i Raúl Tamudo com a representant blaugrana de la Plataforma per la Llengua. De ben segur que es crearia un equip 'guanyador'.

El missatge ha estat publicat pel tuitaire El Republicà Viatger i s'ha fet viral. Molts usuaris i seguidors del FC Barcelona han coincidit que amb aquesta estratègia es captarien aficionats del PSC i de Ciudadanos. El recent fitxatge de Carles Castillo, del PSC cap a ERC ho demostra. S'hauria aconseguit eixamplar la base. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies