Esports

Els diaris madrilenys eufòrics amb l'ajornament de les eleccions al Barça: Confien que ERC aturi Joan Laporta

La caverna cada cop més a prop d'ERC com a "solución moderada"

16 de gener de 2021 (19:17 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

El coronavirus no permetrà, de moment, celebrar les eleccions al Parlament de Catalunya. S'han ajornat fins el 30 de maig i es confia que aleshores ja no hi hagi problemes per votar. A Can Barça també s'han de fer eleccions després de la dimissió de Josep Maria Bartomeu.

Del 24 de gener s'han passat al 7 de març. Un ajornament que difícilment evitarà la victòria de Joan Laporta, guanyador per àmplia majoria segons totes les enquestes. [banner-DFP_1]

Hi ha dos sectors que tenen por a la victoria de Laporta. D'una banda l'espanyolisme, que sempre l'ha odiat pel seu independentisme desacomplexat. De l'altra, el processisme, que veu que l'actitud guanyadora i valenta de Joan Laporta contrasta amb les seves pors i amb la seva manera de fer perdedora, de l'anar fent i engalipant.

Joan Laporta

Ara s'han unit i el ridícul és considerable. En un article de Laura Fábregas a Vozpopuli especulen i creuen que ERC ajudarà a aturar Laporta. Consideren que tant ERC com Víctor Font són una especie de "solución moderada ante los desmanes separatistas".

Considera Fábregas que "ERC cada día ve menos favorable para sus intereses que el "brazo desarmado de Cataluña" -expresión del escritor Manuel Vázquez Montalbán para definir el club azulgrana- pueda recaer en manos de Joan Laporta".

Creu que ERC farà campanya pel candidat perdedor. Ja sigui Aragonès o Font, els "republicans" tenen un candidat perdedor: Su currículum gusta en ERC, quien ahora aboga por vender "gestión". Aunque sea de forma poco explícita, nadie descarta que la cúpula republicana se involucre o empuje para intentar que Font se imponga a Laporta. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades