Esports

La condició impossible del pare de Messi perquè segueixi al Barça

La continuïtat de l'argentí passa perquè Luis Suárez es quedi a Barcelona

4 de setembre de 2020 (12:30 CET)

Leo Messi
Leo Messi

Les negociacions entre Jorge Messi i el FC Barcelona segueixen estancades. El president Josep Maria Bartomeu hauria ofert un contracte fins al juny de 2022 amb la possibiltiat que a finals de l'any que ve Leo Messi pogués abandonar el club.

El jugador argentí es veu fora del Camp Nou i no es considera jugador blaugrana, tot i que continua, tal com us vam EXPLICAR AQUI, dins del grup de Whatsapp de l'equip. El Manchester City i el PSG serien els clubs més ben posicionats per adquirir els seus serveis. 

Ara, sembla que l'entorn de Messi hauria posat sobre la taula una nova condició. Una nova oferta que el Barça, Bartomeu i Ronald Koeman haurien de valorar. Quedar-se l'uruguaià Luis Suárez, a canvi de retenir Leo Messi. 

Josep Maria Bartomeu

Messi i Suárez són molt amics i s'entenen molt bé dins i fora del camp. Les dones d'ambdós també tenen amistat i, fins i tot, gestionen negocis junts a Barcelona. Els camins d'argentí i uruguaià semblen inseparables i Messi voldria fer un favor al seu amic, utilitzant el Barça. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies