Esports

Clatellot espectacular de Joan Laporta a Josep Maria Bartomeu després del desastre contra el Bayern

El Barça va perdre 2-8 contra l'equip alemany i va oferir una imatge lamentable

15 de agost de 2020 (10:07 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

La mala temporada del Barça ha esclatat de la pitjor (o millor segons es miri) manera possible amb la derrota dels culers contra el Bayern per 8-2. L'equip alemany va jugar un gran partit i el Barça es va anar fent petit.

Sense idees, sense ganes i amb un Setién sense capacitat de reacció. La derrota va evidenciar que calen grans canvis per redreçar un club que va a la deriva a nivell institucional, econòmic i esportiu.

Joan Laporta

En acabar el partit el covard de Josep Maria Bartomeu va assegurar que hi hauria canvis i que alguns d'ells ja estaven decidits. Això sí, no va dir res sobre el principal canvi que cal: unes eleccions perquè ell i la colla de personatges foscos i incompetents que l'acompanyen marxin.

La llum de l'època Laporta va deixar pas a la foscor i els socis del Barça van cometre el greu error de votar Bartomeu l'any 2015 amb més del 50 % dels vots. Una vegada més aquesta espècie de processisme aplicat al Barça, aquesta manca d'ambició i de conformisme van condemnar el F.C.Barcelona de la mateixa manera que tantes vegades han condemnat a Catalunya.

Aquesta reacció de Bartomeu ha provocat l'esclat de Joan Laporta a Twitter. L'expresident ha exigit al president que plegui perquè està totalment incapacitat per prendre cap decisió coherent. Cal una convocatòria electoral i que aquesta vegada el soci del Barça deixi enrere el nuñisme en qualsevol de les seves formes. Malgrat que Laporta encara no ha confirmat la seva candidatura tot indica que es presentarà. És la darrera oportunitat perquè els valors del Barça tornin a lloc.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades