Esports

Clatellot de Joan Laporta a un Josep Maria Bartomeu que ha perdut el nord

La temporada del Barça ha estat un desastre. A nivell esportiu la planificació de Josep Maria Bartomeu i companyia ha estat un fracàs i ja fa anys que s'arrossega. Enguany, però, ha acabat d'esclatar tot i el Barça no ha aconseguit ni Lliga ni Copa del Preparao. Amb el nivell de l'equip i un Quique Setién incapaç de connectar amb els jugadors, tot fa pensar que la Champions no acabarà a la vitrina del Camp Nou.

18 de juliol de 2020 (14:59 CET)

Clatellot de Joan Laporta a un Josep Maria Bartomeu que ha perdut el nord
Clatellot de Joan Laporta a un Josep Maria Bartomeu que ha perdut el nord
El desastre d'aquest dijous, on el Barça va perdre 1-2 contra un Osasuna amb 10 jugadors i que ja no s'hi jugava res, ha acabat d'ensorrar l'equip. I la directiva ha de pagar la seva mala gestió i tots els seus escàndols. Calen eleccions urgents i no val esperar a 2021 per intentar remontar amb alguna jugada mestra marca de la casa nuñista i que, en tantes ocasiones, el soci del Barça s'ha  empassat. 

Les declaracions de Messi després del partit contra Osasuna han encès totes les alarmes. Joan Laporta, que ja ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les properes eleccions i és l'únic que pot salvar això, ha assegurat que "Crec que Messi encara té molt recorregut a can Barça i que s'ha de fer el que correspongui perquè es trobi a gust i pugui estar aquí uns anys més, però aquesta directiva no crec que vagi pel bon camí".

Laporta també s'ha referit als escàndols de l'actual president amb una frase demolidora: "No és el BarçaGate, és el BartoGate"
Fes-ho córrer
Destacades