Esports

Clatelllot espectacular de Xavier Sala-i-Martin a Jordi Cardoner

L'economista català posa al seu lloc la mà dreta de Josep Maria Bartomeu

9 de octubre de 2020 (13:01 CET)

Xavier Sala i Martin
Xavier Sala i Martin

L'economista Xavier Sala-i-Martin és íntim amic de l'expresident del FC Barcelona Joan Laporta i, de fet, va formar part de la seva junta directiva. Coneix bé el club i sovint opina amb coneixement de causa. Ara, ha parlat clar sobre la moció de censura i ha llençat un missatge cap a Jordi Cardoner. 

La junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha utilitzat la demagògia per adreçar-se als impulsors de la moció de censura i als votants d'aquesta. "Hi ha 19.000 socis que han signat a favor de la moció, però hi ha 90.000 que no ho han fet i també mereixen un respecte", explica. 

Gonzalo Bernardos a La Sexta

L'economista ha recordat que, aplicant aquest mateix criteri, si en les passades eleccions del 2015 a Bartomeu el van votar 25.823 socis, vol dir que "82.337 no us van votar!". És per això que ha fet analogia amb l'estratègia de Ciudadanos i ha demanat que deixin de comportar-se com Inés Arrimadas. 

En aquest sentit, Ciudadanos utilitza sovint l'argument que si un 48 o un 49% dels catalans voten a favor de la independència vol dir que més del 50% restant no és independentista, una fal·làcia plena de demagògia que no contempla els federalistes o equidistants que en un referèndum vinculant votarien a favor del 'sí'. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades