Esports

La carta dels capitans del Barça que deixa Bartomeu a punt de caure

Leo Messi, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Sergi Roberto esclaten contra Bartomeu

23 de octubre de 2020 (12:40 CET)

Capitans del FC Barcelna
Capitans del FC Barcelna

"Al soci no se'l pot enganyar", deia un expresident del FC Barcelona, un dels pitjors, de fet. Doncs, precisament, el qui sí ha estat i és el pitjor president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha enganyat els socis en repetides ocasions. 

Una gestió nefasta del futur d'una plantilla envellida, l'escàndol del Barça Gate i els ridículs de Roma, Liverpool i Lisboa han convertit Josep Maria Bartomeu en un president per oblidar. És per això que aproximadament 20.000 socis han votat a favor d'emprendre una moció de censura i els jugadors, finalment, s'han posicionat. 

Gerard Piqué

Gerard Piqué, tal com us hem EXPLICAT AQUÍ, en una entrevista a La Vanguardia ha deixat clara la seva posició. Ara, els quatre capitans de l'equip, Leo Messi, Gerard Piquè, Sergio Busquets i Sergi Roberto, han signat una carta en què demostren el seu rebuig cap a aquesta junta directiva. 

"No tolerarem que el club conculqui els nostres drets amb els arguments exposats a la seva carta, que consideren que l'única manera d'obtenir el seu objectiu és a través d'accions conjuntes de tots els col·lectius i seccions del club, quan alhora reconeixen, entrant en una clara contradicció, que algun dels esmentats col·lectius i seccions ja han fet els ajustaments econòmics que pretenen", exposen els jugadors, considerant que la Llei Laboral els empara, ja que el Reial Decret que regula la relació laboral dels esportistes professionals els permet negociar de manera separada amb el club que la resta d'empleats. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies