Esports

Campanya contra Joan Laporta a la caverna i sensacional resposta de l'expresident del Barça

Joan Laporta encara està valorant presentar-se però tot indica que sí ho fara per acabar amb la foscor de Bartomeu

14 de agost de 2020 (11:13 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

La gestió de Josep Maria Bartomeu al capdavant del Barça empitjora dia rere dia. Quan el joc i el resultat acompanyaven gràcies a l'herència de Joan Laporta tot era una bassa d'oli. Primer Rosell i després Bartomeu han fet i desfet als despatxos i s'han carregat la situació econòmica i el prestigi del club.

Fitxatges cars que no han donat cap resultat, intercanvis de jugadors per fer enginyeria financera, sous desorbitats...

La situació esportiva també és dolenta. Valverde cessat, intent de fitxatge de 4 o 5 entrenadors per acabar portant un Setién que no ha estat a l'alçada, la lliga perduda i una Champions que no pinta gens bé. Les eleccions són més necessàries que mai però Josep Maria Bartomeu aguantarà fins 2021.

Clatellot de Joan Laporta a un Josep Maria Bartomeu que ha perdut el nord

Malgrat que encara no ha confirmat que es presentarà a les eleccions tothom dóna per fet el retorn de Joan Laporta i és per això que alguns estan molt nerviosos. La caverna, encapçalada pel digital El Confidencial, ha iniciat una campanya inventant-se que Laporta busca el suport de Carles Puigdemont. L'objectiu és clar: que el soci espanyolista fart de Bartomeu es decanti per Laporta.

L'expresident ha contesta amb elegància a Twitter afirmant que Puigdemont és un bon amic i que si alguna cosa farà amb ell serà ajudar-lo tenint en compte la situació complicada en la què es troba. No us perdeu el fil:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades