Esports

Bartomeu perd els papers i recorre als Piolins per evitar la moció de censura

El pitjor president de la història del Barça s'"oblida" dels Mossos a l'hora de posar la denúncia

9 de octubre de 2020 (09:09 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

L'encara president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu es nega a fer un pas enrere després de veure que la moció de censura ha estat un èxit. Ara, a la desesperada i una acció victimista, ha denunciat davant la Guardia Civil que una gran quantitat de signatures serien "falses". 

Consideren els denunciants que el fet que hi hagi "300 signatures falses" fa pensar que existeixin altres lots en què no siguin autèntiques. És per això que demanen l'ajuda de la Policia Judicial del cos de la Guardia Civil, perquè informi a la justícia i a la Fiscalia si s'escau. 

Josep Maria Bartomeu

Sorprèn i molt als barcelonistes que el cos triat per la junta directiva del Barça hagi estat la Guardia Civil i no els Mossos d'Esquadra, la policia catalana que també té funcions de Policia Judicial i també té els departaments d'investigació corresponents. 

Tot plegat demostra el que tots ja sabem. Un president que s'ha convertit en el pitjor representant del club de la història del FC Barcelona i una junta directiva amiga que li fa costat i que es nega a reconèixer la evidència. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades