Esports

Bartomeu fa el ridícul a la reunió amb Jorge Messi i ensorra (encara més) el prestigi del Barça

El president del FC Barcelona és incapaç d'arribar a un acord amb el pare i representant de Leo Messi

3 de setembre de 2020 (11:33 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

L'encara president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, es nega a dimitir i segueix liderant la junta directiva. Ahir es va reunir amb el pare de Leo Messi, Jorge Messi, per intentar desllorigar la situació i buscar una entesa satisfactòria. 

El desig de Leo Messi és que el club li doni la carta de llibertat i, per tant, que pugui anar a qualsevol club sense que aquest hagi de pagar ni un duro. La seva clàusula de recissió és de 700 milions d'euros, però el seu contracte acaba la temporada vinent. 

De Jong

Bartomeu ha demanat a Messi pare que conveni el seu fill i accepti ampliar el seu contracte més enllà d'aquesta temporada, concretament posant-li sobre la taula l'oferta de dos anys addicionals. 

Messi vol marxar de totes totes i Bartomeu es remet a la seva clàusula de recissió. Si no marxa ara a un preu pactat, l'any que ve marxarà gratis i, a més, el jugador argentí estarà tota la temporada descontent i de morros. 

El barcelonisme no entén el nou ridícul de Bartomeu i la seva poca habiltiat negociadora. Messi ja està perdut i ell no ho vol assumir. Ara cal fer calaix i arribar a un acord satisfactori per a ambdues parts. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades