Esports

ATENCIÓ: Drets fa aquest important anunci als socis del Barça que han signat la moció de censura contra Bartomeu

El President del Barça ha cridat als Piolins perquè li afinin el problema

11 de octubre de 2020 (14:28 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

Tots coneixereu l'associació drets. Ells mateixos es defineixen com una associació de professionals del món del dret que neix per defensar la societat catalana dels atacs sistemàtics que pateix en forma d'odi i insults. Fins ara han fet molt bona feina davant dels atacs de l'espanyolisme contra ciutadans del nostre país.

La indefensió que la gent del carrer pateix davant d'unes estructures estatals molt potents és menor gràcies a la intervenció d'aquesta associació i cada vegada arriben a més ambits.

Quim Monzó

Davant la darrera injústicia de la junta del F.C.Barcelona, presidida pel nefast Josep Maria Bartomeu, Drets ha reaccionat ràpidament oferint-se als afectats. El President del Barça ha denunciat davant dels Piolins unes presumptes irregularitats en les signatures de la moció de censura.

Es poden comptar amb els dits de la mà les signatures dubtoses. Literalment només n'hi ha 5 - de més de 20.000 - que són dubtoses.

La possibilitat que els Piolins accedeixen a dades personals de socis del Barça ha encès totes les alarmes i Drets hi vol plantar cara:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades