Esports

Aquest ex jugador del Barça nascut a Catalunya demostra el seu amor per Espanya amb aquesta declaració que farà les delícies de VOX

El futbolista fa punts per acabar al partit feixista una vegada es retiri de l'esport

10 de novembre de 2020 (09:52 CET)

Imatge del mini estadi
Imatge del mini estadi

Hi ha jugadors i exjugadors del FC Barcelona que estimen els seus colors i el seu país. És el cas de Gerard Piqué, Xavi Hernández, Carles Puyol, Pep Guardiola, etc. Però també n'hi ha que, malgrat ser catalans, pensen de manera ben diferent. 

Josep Maria Bartomeu

És el cas del fracassat Gerard Deulofeu, que va haver de marxar del Barça perquè no hi tenia lloc. En una entrevista al Radio Marca, ha parlat del seu sentiment cap a la Selección Española, cap a Espanya i cap a la bandera. 

"La selecció sempre il·lusiona. És una meravella. Hi he estat, he anat a convocatòries, he tingut partits molt bons i és un encant. Els clubs són una altra cosa, la selecció és un sentiment que per mi és molt fort. Treballem per això i a poc a poc, doncs, pot arribar. País i colors com el d'Espanya només n'hi ha un. Les nits que jo he viscut amb Espanya han estat tan precioses que es queden al record. Als clubs pots passar i a no ser que hi estiguis 15 o 20 anys, costa agafar-los l'afecte que tens pel teu país", explica Deulofeu demostrant el seu amor per Vox. 

L'ex del Barça, nascut a Riuderenes (Selva) se sent "espanyol i català" i juga actualment a l'Udinese italià. Explica que no vol valorar l'actual situació del FC Barcelona i de Ronald Koeman. Millor que no ho faci. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades