Esports

Ansu Fati fa un partidàs, es converteix en el golejador més jove de la selecció espanyola i l'espanyolada l'ataca a Twitter

Gent que no aporta absolutament res considera que Ansu Fati "no es español"

6 de setembre de 2020 (22:32 CET)

Ansu Fati
Ansu Fati

Ansu Fati, jove estrella del F.C.Barcelona, va debutar fa uns dies amb la selecció espanyola de futbol. Va ser el segon més jove a fer-ho. Avui ja ha jugat com a titular i ha marcat. D'aquesta manera s'ha convertit en el jugador espanyol (és nascut a Guinea Bissau però té nacionalitat espanyola) més jove a marcar amb "La Roja".

El jugador del Barça ha realitzat un gran partit, atrevint-se a xutar en diverses ocasions i fins i tot forçant el penal que ha acabat amb gol de Ramos, el primer de l'equip espanyol al minut 3.

Botiga Mango

De la mateixa manera que van fer amb Piqué, l'espanyolada l'ha criticat durament. Si en el cas de Piqué és perquè el consideren "separatista", en el cas d'Ansu Fati és perquè és "un negro".

No el consideren espanyol malgrat que ja ha donat més alegries al seu país i ha pagat més impostos que no pas la majoria dels que el critiquen, carn de serveis socials i bar de "caña y tapa 80 céntimos".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades