Continua l’espanyolització de TV3: Ara al Joc de Cartes

Joc de Cartes còmplice del procés d’espanyolització de TV3

Comparteix la notícia
Marc Ribas

Marc Ribas

Joc de Cartes còmplice del procés d’espanyolització de TV3

Joc de Cartes ha tornat. El programa que presenta el cuiner Marc Ribas i que enfronta quatre restaurants diferents que competeixen entre ells emetrà una temporada més. El primer capítol va ser a la Barceloneta. Bars de ‘tapas’, ‘vinos’, ‘finos’ i més detalls espanyols i espanyolistes com caps de toro i molt de flamenco. Evidentment, Twitter va bullir i va esclatar contra La Nostra per emetre aquest programa.

“Quina mania en espanyoltizar TV3”, “Toros i flamenco a TV3?”, “Jo entro a aquest bar, veig l’estanquera i torno a sortir”. Aquests van ser alguns dels molts comentaris que es van poder llegir sobre l’emissió d’aquest programa. Tots ells coincideixen que a la Televisió de Catalunya cada vegada hi ha més continguts en llengües diferents a la catalana. I això no frena.

Entre els participants parlaven majoritàriament en castellà i el tipus de menjar el que es menja en aquests bars: croquetes, truita de patates i altres tapes típiques de bars de canyes amb el toro i música flamenco. A Marc Ribas li va agradar. O almenys ho va fer veure.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Continua l’espanyolització de TV3: Ara al Joc de Cartes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings