Espectacle espanyolista al “cuartel del Bruch”

L’acte espanyolista ha estat presidit pel tinent general de l’Exèrcit Fernando Aznar Ladrón de Guevara

Comparteix la notícia
Espectacle espanyolista

Espectacle espanyolista

L’acte espanyolista ha estat presidit pel tinent general de l’Exèrcit Fernando Aznar Ladrón de Guevara

L’exèrcit espanyol ha celebrat aquest dissabte el Dia de les Forces Armades a l’aquarterament del Bruc a Barcelona, en un acte presidit pel tinent general Fernando Aznar Ladrón de Guevara i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. Prèviament, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, havia declinat la invitació per assistir-hi i reclamat a l’Exèrcit que retorni el recinte del Bruc.

En una carta adreçada a Ladrón de Guevara, la màxima representant del Parlament refusa la seva presència pel paper del rei Felip VI el 3 d’octubre del 2017.

“No només no va complir la seva funció d’arbitrar al conflicte, sinó que va aplaudir i, fins i tot, va esperonar la repressió contra els ciutadans”, lamenta Borràs en la missiva. En la mateixa carta, la presidenta del Parlament reclama a l’inspector general Fernando Aznar Ladrón de Guevara –màxim representant institucional de les Forces Armades a Catalunya, Aragó, la Rioja i Navarra- que l’Exèrcit abandoni les instal·lacions de l’aquarterament del Bruc.

Malgrat la pandèmia de covid-19, no se n’han pogut estar de celebrar el seu espectacle espanyolista.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings