[VÍDEO]: Espanyolisme contra Laura Fa després de dir això a Sálvame

Laura Fa planta cara a l’espanyolisme més ultra

Comparteix la notícia
Laura Fa

Laura Fa

Laura Fa planta cara a l’espanyolisme més ultra

Karmele Marchante va haver d’abandonar Sálvame pel constant bullying que patia per part dels seus companys. La periodista de Tortosa en va viure de tots colors amb l’equip encapçalat per Jorge Javier Vázquez. Els principals atacs li venien de personatges com Kiko Matamoros o Mila Ximénez, destacats espanyolistes que la van agafar de cap d’esquila. Els primers anys del procés van ser molt durs per Karmele Marchante i finalment va decidir abandonar per preservar la seva salut física i mental.

Una vegada Marchante va marxar d’escena, al sector més ultra de Sálvame li calia trobar una nova víctima. I ho van fer ràpidament amb la catalana Laura Fa. El funcionament de Sálvame és la discussió i la baralla permanent però alguns superen tots els límits quan entren en temes personals per poder atacar un altre tertulià. I la catalanitat de Laura Fa és un “insult” habitual.

La darrera vegada que això s’ha pogut veure (i de ben segur no serà la darrera) ha tingut com a protagonista Chelo García Cortés que, per cert, viu a Catalunya però està plena d’odi contra la terra que l’ha acollit. Laura Fa estava parlant i Chelo García Cortés, per tallar-la i fer-la callar, li deixar anar “catalana, cállate ya”. El vídeo és per flipar… i no hi ha hagut conseqüències contra García Cortés per aquest odi contra Catalunya:

Una catalana li ha fet la pregunta del milió a la periodista catalanòfoba: “Chelo, no vius a Castelldefels?”.

Però la majoria de comentaris han estat aplaudint Chelo García Cortés. Atacar Catalunya ven a les Espanyes. Ja sigui en política o en un plató de televisió. Dóna vots, audiència i prestigi.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “[VÍDEO]: Espanyolisme contra Laura Fa després de dir això a Sálvame

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings