[MARCA ESPAÑA]: Una jugadora de l’equip olímpic de bàsquet de festa sense mascareta

Cristina Ouviña, jugadora de España va de fessta i no porta mascareta

Comparteix la notícia
Cristina Ouviña

Cristina Ouviña

Cristina Ouviña, jugadora de España va de fessta i no porta mascareta

Cristina Ouviña és jugadora de la selección espanyola de bàsquet i participa aquests dies en el Jocs Olímpics de Tòquio. Va penjar un vídeo a les seves xarxes socials i després se’n va penedir i el va esborrar. En aquestes ‘stories’ es podien veure jugadors d’Eslovènia, entre ells Luka Doncic, gaudint d’una partida de cartes i alcohol així com també de ‘catximbes’, tal com es pot veure sobre la taula.

Es desconeixen quines podrien ser les conseqüències per aquests esportistes després d’aquests actes tan greus. Hem de recordar que l’any passat es van suspendre aquests Jocs i que enguany se celebren sota el nom de 2020. Aquestes celebracions estan completament prohibides, així com també compartir el temps lliure entre els diferents atletes de diferents bombolles.

En el pitjor dels casos, les autoritats podrien acabar expulsant els participants en aquest vídeo. Cristina Ouviña juga al Valencia Basket, un equip masculí del que formen part Klemen Prepelic i Mike Tobey, ambdós de la selecció eslovena. De manera que sembla que ja es coneixien d’abans.

Precisament, Doncic està sent un dels protagonistes d’aquests Jocs. Es va exhibir durant el seu primer partit entre Eslovènia i Argentina. Havia jugat en el Real Madrid i ara és actual jugador de los Dallas Mavericks. Va acabar amb 48 punts, 11 rebots, cinc assistències i 49 de valoració. La seva amiga Cristina Ouviña li va dedicar un missatge molt emotiu.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[MARCA ESPAÑA]: Una jugadora de l’equip olímpic de bàsquet de festa sense mascareta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings