Es declara nul l’ERTO d’aquesta empresa i afecta a 47 catalans

L’empresa haurà de tornar els sous que van deixar de cobrar els empleats a causa de l’expedient de reducció de jornada

Comparteix la notícia
Es declara nul l'ERTO d'aquesta empresa i afecta a 47 catalans

Pérez de los Cobos rescatat per l'Audiencia Nacional

L’empresa haurà de tornar els sous que van deixar de cobrar els empleats a causa de l’expedient de reducció de jornada

L’Audiència Nacional ha declarat la nul·litat de l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) que va presentat l’empresa Servicios Logísticos de Combustible de Avión, que afectava 138 treballadors a tot l’Estat, dels quals 40 a Barcelona i 7 a Girona, segons informa UGT-FICA, el sindicat que va demandar la companyia.

La sala social del tribunal obligarà l’empresa a tornar els salaris que van deixar de cobrar els empleats a causa de l’expedient de reducció de jornada per causes econòmiques, tècniques, productives i organitzatives.

Els treballadors en ERTO cobren la prestació d’atur, que és més baixa que el sou, en proporció amb les hores que es redueix la jornada. La companyia es dedica a prestar serveis relacionats amb la gestió de productes d’aviació com el querosè, la gasolina d’aviació i els lubricants, subministrant el combustible a les aerolínies comercials.

Als aeroports de Barcelona, l’afectació va ser per a 40 dels 49 empleats –amb una reducció de jornada i salari del 25%– i a Girona, 7 dels 9 treballadors i treballadores –amb una disminució del 16%–.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Es declara nul l’ERTO d’aquesta empresa i afecta a 47 catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings