L’emotiu missatge d’Eric Abidal per demanar perdó a la seva dona

Eric Abidal està molt penedit

Comparteix la notícia
Hayet Abidal

Hayet Abidal

Eric Abidal està molt penedit

El cas Hamraoui continua obert i sota investigació judicial. La jugadora del PSG va ser atacada greument quan tornava a casa juntament amb una altra companya d’equip i de selecció. De fet, en un primer moment, es va pensar que aquesta hi tenia alguna cosa a veure, ja que mantenen una dura competència tant a l’equip com al combinat nacional. Tot i això, aquesta línia es va descartar.

La Policia de seguida va assenyalar un nom: Eric Abidal. El seu gran de participació encara no està gens clar, però la Gendarmerie va detectar que el mòbil de la jugadora agredida tenia un xip a nom de l’exfutbolista francès i va considerar oportú estirar el fil. La seva dona, Hayet, s’ha convertit en dany colateral.

Cercant els responsables de brutal pallissa, es va descobrir que el francès i Hamraoui havien tingut una relació. Aquest fet ha provocat el divorci entre l’exlateral del FC Barcelona i la seva dona, que no ha acceptat i no ha oblidat aquesta infidelitat de l’encara seu marit.

L’exjugador ha publicat un missatge a xarxes socials on demana disculpes a la seva esposa i mostra el seu penediment: “Hayet Abidal, perdóname. Cualquiera que sea tu decisión, seguirás siendo ante mis ojos la mujer de mi vida, y especialmente la madre de nuestros maravillosos hijos. Merezco esta humillación aunque me mate vivo. Algún día me perdonarás“.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings