Denuncien l’existència d’un grup de Telegram de destacats membres i simpatitzants d’ERC per coordinar atacs contra dissidents

Les xarxes bullen contra un grup de Telegram d’ERC que coordina atacs contra aquells que discuteixen la nova línia autonomista

Comparteix la notícia
Anthony Sànchez

Anthony Sànchez

Les xarxes bullen contra un grup de Telegram que coordina atacs contra aquells que discuteixen la nova línia autonomista

El cofundador de Cat Joves, l’activista Anthony Sánchez, ha destapat un grup de Telegram que porta per nom “activistes republicans” i on hi ha gent molt important d’ERC que coordina perfils falsos i publica piulades per atacar a tots aquells que es mostrin contraris a la deriva autonomista de la nova Esquerra Republicana de Catalunya. Són noms coneguts (periodistes, politòlegs, tertulians…) que tenen una enorme influència a xarxes socials i tenen una gran quantitat de seguidors.

A continuació, publica les captures que demostren l’existència d’aquest grup i els comentaris que s’hi escriuen. No volen l’extradició de Valtonyc ni dels exiliats. Volen que el President Carles Puigdemont, el Conseller de Salut Toni Comín i la resta de polítics catalans que van haver de refugiar-se a Bèlgica passin la resta dels seus dies allà i mai tornin a Catalunya. “Millor mort a l’estranger”, expliquen.

I encara més. Acusen el President Carles Puigdemont i la resta d’exiliats de consumir drogues. Escriuen que la carta del President va plena de ratllades, una al·lusió clara al consum de cocaïna. El company de grup, tot seguit, escriu: “ja les ha esnifat totes”.

Això no és tot. Anthony Sànchez publica una captura d’un presumpte membre d’aquest grup que es fa dir ‘Astrononauta Republicà’, que l’insulta i publica un comentari que, possiblement, es podria considerar una amenaça.

Tot seguit apareix un tuitaire que no nega l’existència d’aquest xat. “Existeix com existeixen molts altres xats de gent en els que es parla de política”. Tot seguit, l’acusa de difondre la intimitat d’alguns participants d’aquest grup i li recomana que es busqui un bon advocat, recordant-li que difondre captures de converses de xarxes socials és il·legal.

L’activista conclou un llarg i interessant fil de Twitter amb una notícia antiga però que és molt significativa. La xarxa social Twitter va eliminar uns 130 comptes d’aquesta xarxa social, que considerava falsos i propers a ERC.

Tot plegat només acaba de començar i es fa difícil pensar com acabarà. El cas és que molts dels protagonistes estan insultant i amenaçant Anthony Sànchez per haver destapat aquesta fàbrica d’odi contra l’independentisme i cap a la figura del President Carles Puigdemont.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings