Jugada bruta d’ERC contra Heribert Barrera

ERC s’absté en l’homenatge a Heribert Barrera

Comparteix la notícia
Heribert Barrera

Heribert Barrera

ERC s’absté en l’homenatge a Heribert Barrera

Esquerra Republicana (de Catalunya) continua a la deriva. Els seus dirigents s’esforcen cada dia en demostrar als seus votants que són partit autonomista i que es volen allunyar dels valors i dels símbols que ens fan grans com a Nació. D’aquesta manera, el President Quim Torra, ha convocat per al dijous 9 de setembre, un acte d’homenatge a l’expresident del Parlament Heribert Barrera amb motiu del 10è aniversari de la seva mort. No hi aniran.

ERC no vol anar a l’homenatge a l’expresident del Parlament, malgrat va formar part del seu partit. Només hi anirà Junts per Catalunya. Entre d’altres, a l’acte hi assistiran la presidenta del Parlament Laura Borràs i el President Carles Puigdemont, des de Waterloo.

La raó dels autonomistes per rebutjar la invitació és perquè Barrera, lliurement, considerava que els immigrants farien desaparèixer Catalunya, una afirmació pronunciada per un home compromès amb el país, que va intuir el clar retrocés que pateix la llengua catalana, en part, per l’arribada d’immigrants que fan baixar el percentatge de parlants i perquè els catalans canvien de llengua quan parlaven amb ells. No li faltava raó.

Pere Aragonès i companyia ja assistiran a algun acte quan el protagonista sigui algun espanyol compromès amb els valors “republicans espanyols” o algun equidistant que s’ha mostrat a favor del dret a decidir.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings