ERC cada vegada més sola en la seva obsessió amb el diàleg amb el PSOE: La CUP li etziba això

La CUP avisa ERC que treballarà en un “nou embat” amb l’Estat perquè no creu en la Comissió Bilateral

Comparteix la notícia
Jugada bruta de la JEC contra el diputat Pau Juvillà

Pau Juvillà, de la CUP

La CUP avisa ERC que treballarà en un “nou embat” amb l’Estat perquè no creu en la Comissió Bilateral

El diputat de la CUP Pau Juvillà ha advertit aquest dilluns que la seva formació va ser molt “clara” en el pacte de Govern amb ERC i que seguirà treballant per “crear un nou embat” amb l’Estat. “Si ERC creu a anar a negociar en una Comissió Bilateral, no hi estem d’acord, no és el nostre camí i treballarem per crear aquest nou embat que ha de ser preferentment en forma de referèndum en dos anys”, ha avisat Juvillà en una atenció als mitjans el dia que es reprèn el principal òrgan de diàleg bilateral entre l’executiu català i l’espanyol després de tres anys de no reunir-se.

“No anirem a una Comissió Bilateral a negociar molles, el que volem és el pa sencer”, ha afegit el diputat, que ha assegurat que la CUP “no renuncia a res”. En la mateixa línia, el diputat anticapitalista ha dit que li “costa entendre” que a la taula de diàleg “es digui des d’un principi que no es pot parlar d’autodeterminació ni d’amnistia”.

“Si ERC creu que és possible fer això, que ho faci, però nosaltres en cap moment ens hem negat a continuar avançant i treballant en camins de ruptura”, ha reiterat.

La Comissió Bilateral Estat-Generalitat es reuneix aquest dilluns a les 16.00 hores a la seu del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, a Madrid, i el Govern preveu plantejar-hi més d’una cinquantena de demandes. Algunes són clams històrics en matèria d’infraestructures, economia, drets socials i protecció de la llengua catalana.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “ERC cada vegada més sola en la seva obsessió amb el diàleg amb el PSOE: La CUP li etziba això

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings