El gran gest de l’entrenador del Girona amb el català

Michel és l’entrenador del Girona FC

Comparteix la notícia
Michel

Michel

Michel és l’entrenador del Girona FC

Estem parlant de Miguel Ángel Sánchez Muñoz. En el món del futbol és més conegut com a ‘Míchel’. Va jugar al Rayo Vallecano, a l’Almeria, al Múrcia i al Màlaga. Té 46 anys i ha entrenat equips com el Huesca, el Rayo Vallecano i ara el Girona. Tot i ser madrileny, està perfectament integrat a Catalunya i a Girona i ho ha demostrat amb la seva relació amb els periodistes.

De seguida va demanar que li fessin les preguntes en català, per aprendre aquesta llengua. “Estàs comentant que a l’equip li costa sense pilota, que pateix… Com es fa per aprendre a patir sense pilota?”, li van preguntar després de disputar el partit amb el Saragossa. Ell, honestament, va dir que no ho havia entès: ¿Qué tiene que hacer el equipo para aprender a sufrir sin balón?”

Abans de respondre, va preguntar: “Cómo lo has dicho en catalán?”. “Patir sense pilota”. Resposta de l’entrenador “Ah, vale, es que no lo había entendido eso”. No va continuar responent només. Abans de continuar, va voler saber perquè no havia entès la pregunta.

El gest ha estat molt ben valorat pels usuaris de xarxes socials, que també han demanat que aquest esforç per entendre el català es complementi amb l’arribada de bons resultats. El Girona continua a la part baixa de la classificació, en zona de descens. Encara queda molta Lliga, però cal una reacció ràpida del club si no vol, precisament, “patir”.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “El gran gest de l’entrenador del Girona amb el català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings