Elena de Borbón, la filla i Ayuso: Trio diabòlic als toros

Elena de Borbón, Victoria Federica i Ayuso espectadores de luxe

Comparteix la notícia
Isabel Díaz Ayuso

Isabel Díaz Ayuso

Elena de Borbón, Victoria Federica i Ayuso espectadores de luxe

Amb l’aixecament de les restriccions de la pandèmia, els espectacles esportius i culturals tornen a normalitat. També les matances d’animals. Després de molt de temps, hem pogut tornar a veure Elena de Borbón i la seva filla Victoria Federica als toros. També hi era la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso.

Madrid és un lloc ‘fantàstic’. A diferència d’altres punts de l’Estado espanyol durant la pandèmia s’hi han pogut prendre ‘cañas’ i els seus habitants són “lliures” per fer el “que els dóna la gana”. Són paraules de la presidenta de la Comunidad de Madrid, que ha fet servir repetidament durant la campanya electoral del 4M.

Durant la Feria de San Isidro es va poder veure el trio d’honor a la plaça. La Infanta Elena, Victoria Federica Marichalar i Ayuso gaudint mentre uns animals perdien la vida. És clar que no la perdien essent assassinats, la perdien essent matats. Així ho ha determinat el Tribunal Constitucional, que assegura que els ‘toreros’ no són “assassins” sinó que són “matadors”.

Madrid és una altra història. A Madrid s’hi respira alegria i felicitat. Els madrilenys van aplaudir Ayuso i Elena i la filla d’aquesta s’ho va passar d’allò més bé fent-se fotos amb la dirigent popular.

Els aficionats a aquesta ‘fiesta nacional’ van voler agrair a Isabel Díaz Ayuso que mantingués l’hostaleria oberta i que poguessin prendre canyes sortint de la feina. També li agraeixen que gràcies a ser de Madrid no es trobin amb les seves exparelles.

Tanmateix l’agraïment principal el van donar el dia de les eleccions. La dirigent del PP va aconseguir 65 diputats i es va fer, gairebé, amb la majoria absoluta. Amb les abstencions de Vox podrà aconseguir governar l’executiu madrileny i tirar endavant les seves polítiques de dretes i de baixada d’impostos.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Elena de Borbón, la filla i Ayuso: Trio diabòlic als toros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings