Economia

Un diari austríac ensorra Espanya i pronostica això si hi ha un nou confinament

Mentre tot això passa bona part dels espanyols estan de festa i sense cap mena de preocupació

14 de setembre de 2020 (21:10 CET)

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

L'Estado español és la riota de tota Europa pel què fa a la gestió del coronavirus. Espanya lidera tots els indicadors negatius i no és casual. Uns polítics incompetents i una població amb un alt greu de "cuñadismo" que pensa que aquí no passa res.

Incompliments reiterats de les normatives i contagis disparats. La situació econòmica és encara més desastrosa i poca gent confia que els propers mesos tot anirà millor.

Pedro Sánchez

Un nou confinament no es descarta però tothom ja veu que això provocaria l'ensorrament definitiu de l'Estado español. El prestigiós diari alemany Die Tageszeitung així ho assegura. El diari creu que malgrat la situació sanitària és molt dolenta el Gobierno de España no s'atrevirà a un nou confinament per evitar aquest ensorrament de l'economia.

Els alemanys tenen ben clissats els espanyols i atribueixen l'increment de casos a la "vida social dels espanyols". Se'n fan creus de tanta irresponsabilitat: "Alguna cosa ha sortit malament. Els espanyols utilitzen les mascaretes com gairebé cap altre lloc d'Europa. Només sortir de casa se l'han de posar, i des de principis d'agost és obligatòria a totes les autonomies. Si no és possible mantenir una distància de dos metres, ni tan sols es permet fumar en públic. A totes les botigues hi ha productes per rentar-se les mans. La gent es desinfecta de forma contínua. I tot i això la segona onada hi colpeja més que enlloc". Tan fàcil com entendre que una cosa són les normes i l'altra el què fa la gent. Marca España.

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies