Economia

Un diari alemany ensorra l'Estado español per la gestió de la pandèmia i el crack econòmic que arribarà

El Frankfurter parla clar sobre el desastre de gestió del Gobierno d'España

15 de octubre de 2020 (16:58 CET)

Pedro Sánchez i Felipe VI
Pedro Sánchez i Felipe VI

No es pot ser més clar i contundent. "Espanya ha tornat a perdre el control”. Aquest és el titular del Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), un dels diaris més llegits i influents d’Alemanya. Un missatge adreçat al Gobierno d'España de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias i que demostra l'opinió d'Europa envers la deriva espanyola. 

Considera el diari que Pedro Sánchez ha après molt poc de la primera onada i que al mes de juliol -massa aviat- la va donar per acabada quan no ho estava. "El lideratge no està a l’altura de la crisi” continua. 

[related:]

El diari també informa als alemanys sobre les crisis internes entre Gobierno i govern de la Comunidad de Madrid liderat per Isabel Diaz Ayuso. Explica que aquesta regió és la pitjor de l'Estat quant a números de contagis i infectats i que l'executiu regional es nega a fer la feina ben feta. 

Amb tot pronostica que si no s'actua ben aviat o no es posa remei al virus, hi hauran conseqüències econòmiques greus, amb empreses tancades i molts treballadors sense feina, fet que comportarà un estancament total de l'economia. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades