Economia

Aquesta empresa catalana ensorra la teoria de la por i contracta 65 nous treballadors en plena pandèmia

L'empresa especialitzada en solucions per a recursos humans a pimes supera ja el centenar d'empleats

13 de octubre de 2020 (16:25 CET)

Oficina empresa
Oficina empresa

La start-up Factorial, dedicada al software i a serveis especialitzats en recursos humans de pimes, ha ampliat la seva plantilla en 65 persones en plena pandèmia, segons ha informat en un comunicat. La contractació d'aquests nous treballadors, que se sumen als 39 que ja tenia la companyia, implica que Factorial superi ja el centenar d'empleats, amb 104.

Nylstar

L'objectiu de l'expansió és atendre la creixent demanda d'empreses que necessiten digitalitzar-se i optimitzar la seva gestió de recursos humans. La companyia emergent, fundada a Barcelona a finals del 2016 per Jordi Romoero (CEO), Pau Ramon (CTO) i Bernat Farrero (CRO) té l'objectiu d'obrir mercat internacional a Europa i Amèrica i, de fet, ja compta amb més de 2.000 clients en 60 països.

L'empresa ha vist augmentar molt la feina en plena pandèmia i ara ha decidit obrir els serveis a sectors com la restauració, la indústria i la construcció.

"Treballem per revolucionar la manera en què les empreses construeixen equips humans. I per atendre les necessitats d'aquest tipus d'empreses de sectors com la restauració o la indústria, hem llançat noves funcionalitats entre les que destaquen el gestor de torns o el control de despeses", ha dit el CEO de Factorial, Jordi Romero. "La finalitat no és cap altra que seguir ajudant les pimes en el seu procés de digitalització", ha afegit.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades