Echenique reacciona al discurs d’Aragonès i deixa ben clar que tot és dins “la Ley y la Constitución”

Echenique, a Aragonès: “Crec que no s’han de posar terminis al diàleg en els mitjans de comunicació”

Comparteix la notícia
Pablo Echenique, de Podemos

Pablo Echenique, de Podemos

Echenique, a Aragonès: “Crec que no s’han de posar terminis al diàleg en els mitjans de comunicació”

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha respost al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no “s’han de posar terminis al diàleg en els mitjans de comunicació”. En una entrevista aquest dilluns al matí a TVE, Echenique ha destacat que “el que és important no són tant els terminis com que s’hagi canviat una dinàmica històrica de conflicte per una dinàmica molt diferent, de diàleg i acord”.

El portaveu de la formació lila ha dit que el calendari de la taula de diàleg s’ha de negociar entre el Govern i l’executiu de Pedro Sánchez i ha subratllat que és “normal” que ERC insisteixi en la independència, que és “el que porta demanant tota la vida”. D’altra banda, Echenique ha criticat el discurs de Nadal del rei Felip VI.

“És l’única institució que no fa autocrítica”, ha dit sobre la manca de menció al rei emèrit. Echenique també ha dit que la defensa que fa el monarca de la Constitució té com a objectiu “mantenir els seus privilegis”.

A més, el portaveu d’Unides Podem ha defensat l’acord del govern espanyol amb els agents socials per la reforma laboral i ha dit que és “molt positiu” i “un pas molt important en la bona direcció”. Echenique ha afirmat que cal “respectar a tothom que demana més”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings