Cop d’efecte d’EasyJet amb sis noves rutes des de Barcelona per a aquest estiu

L’aerolínia EasyJet volarà a Copenhaguen, Zuric, Praga, Salzburg, Òlbia i Àmsterdam a partir del 19 i 20 de juliol

Comparteix la notícia
EasyJet

EasyJet

L’aerolínia EasyJet volarà a Copenhaguen, Zuric, Praga, Salzburg, Òlbia i Àmsterdam a partir del 19 i 20 de juliol

EasyJet ha anunciat aquest dimarts que oferirà sis noves rutes des de l’aeroport del Prat a Copenhaguen, Zurich, Praga, Salzburg, Òlbia i Àmsterdam. Segons ha explicat la companyia en un comunicat, s’han activat 18 noves rutes, de les quals sis són les que surten des de Barcelona, on easyJet disposa d’una base fixa.

Les primeres rutes que es posaran en marxa seran les de Copenhaguen, Amsterdam, i Praga el 19 de juliol i l’endemà ho faran les de Salzburg, Òlbia i Zurich. Estaran operatives fins al 25, 29 i 30 d’octubre i comptaran amb dues, tres o fins a quatre freqüències setmanals (dues a Òlbia i Salzburg, tres a Praga, Copenhaguen i Zuric i quatre a Amsterdam).

Les noves rutes també responen al reajustament de la programació que easyJet ha fet després de l’anunci del Regne Unit d’endarrerir la desescalada. “És justament la nostra flexibilitat la que, després de l’anunci del Regne Unit, ens ha permès augmentar les rutes en les nostres tres bases espanyoles”, ha afegit el conseller delegat de la companyia en un comunicat.

easyJet també compta amb dues bases més a l’Estat, en aquest cas estacionals. Concretament, es troben a Palma i Màlaga, aquesta darrera inaugurada aquest mes. Des de la base de les Balears disposa connexions amb Copenhaguen, Munic, Estocolm, Goteborg, Porto i Lilla-Lesquin i des d’Andalusia a Copenhaguen, Estocolm, Bèrgam, Lilla-Lesquin i Luxxemburg i des de la base andalusa.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Cop d’efecte d’EasyJet amb sis noves rutes des de Barcelona per a aquest estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings