Aquests dos jugadors intenten forçar la seva sortida del Chelsea per arribar al Barça

Werner i Ziyech demanen la sortida del Chelsea

Comparteix la notícia
Aquests dos jugadors intenten força la seva sortida del Chelsea per arribar al Barça

Chelsea

Werner i Ziyech demanen la sortida del Chelsea

La llista de possibles fitxatges del Barça és molt llarga. La secretaria tècnica està fent una feina ingent, juntament amb l’entrenador Xavi Hernàndez, per trobar les millors opcions a cada posició. Cal tenir en compte molts factors. El principal és el preu (o les possibilitats que arribin cedits) però no cal oblidar la seva qualitat i possibilitats d’adaptació a l’equip. Les incorporacions arribaran a l’hivern (a banda de Dani Alves vindran dos o tres jugadors més) però sobretot a l’estiu, quan s’espera una autèntica revolució perquè el Barça 2022-23 torni a aspirar a tots els títols.

Les prioritats del mercat de fitxatges que s’allargarà de l’1 al 31 de Gener són un davanter i un o dos extrems. El davanter, si res falla, serà Cavani però hi ha més dubtes amb els extrems. Bryan Gil és una opció molt interessant però el Barça prefereix Ferran Torres. Ja estan en negociacions amb el Manchester City i l’estira i arronsa s’allarga.

Els cityzens volen una xifra entre 60 i 70 milions d’euros. El Barça no ho pot pagar i el fitxatges només reixirà si a canvi hi ha la sortida direcció Manchester de Coutinho i Dest. Però Coutinho s’hi hauria negat, perpetuant una situacio de rebel·lia absurda.

Abans també havien aparegut els noms de Ziyech i Werner. L’extrem i davanter, respectivament, del Chelsea no compten per Tuchel però la directiva blue no els deixarà marxar fàcilment. Però un moviment dels dos atacants del Chelsea ho pot canviar tot. Tots dos ja han demanat formalment al Chelsea que els deixi sortir per així poder tenir minuts. El Barça contemplaria cessions amb opció de compra però els blues prefereixen un fitxatge directe. Aquestes diferències es podrien reduir amb aquests moviments dels jugadors però hi ha altres clubs interessats.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings