La dona d’Abidal pren una decisió dràstica

Hayet Abidal

Hayet Abidal

Abidal i la seva dona es divorcien

Avui hem conegut un nou capítol del cas Kheira Hamroui. Tot va començar quan la jugadora del PSG femení tornava a casa seva amb cotxe i va ser brutalment agredida per uns desconeguts. En un primer moment, es va vincular a la seva companya d’equip i acompanyant en aquell moment, ja que juguen a la mateixa posició tant a l’equip parisenc com a la selecció i els investigadors es pensaven que aqueta se la volia “treure de sobre”.

Moments després es va descartar aquesta hipòtesi i va aparèixer el nom d’Eric Abidal i de la seva dona Hayet Abidal, que està previst que declarin davant del jutge per explicar el seu paper. La policia va estudiar el mòbil de la víctima i va trobar indicis que podrien relacionar l’exjugador del FC Barcelona i la seva esposa amb aquest assumpte tan tèrbol i espinós.

Les últimes notícies apunten a divorci. D’aquesta manera, segons ha explicat TV3, Jennifer Losada, l’advocada de la dona, ha emès un comunicat per explicar quins seran els següents passos. El text és molt breu, però la lletrada vol deixar clar que el motiu de la ruptura té a veure amb l’agressió a l’exjugadora del Barça, ara del PSG.

Hi ha molt de secretisme sobre aquest pas. La Fiscalia i la Policia de Versalles segueixen investigant per extreure nous detalls. De moment, la investigació és molt indiciària, és a dir, són proves poc concloents i encara cal avançar molt per trobar sospitosos clars i que es pugui formular una acusació suficient per obrir judici.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings