S’ha acabat la broma amb Dembélé: El Barça planteja això al mercat d’hivern

Dembélé podria sortir aquest mercat d’hivern

Comparteix la notícia
L'intent del Barça per col·locar Dembélé

L'intent del Barça per col·locar Dembélé

Dembélé podria sortir aquest mercat d’hivern

La qüestió Ousmane Dembélé és un dels temes més complicats per a Joan Laporta des que el president va guanyar les eleccions. El seu fitxatge i el seu contracte ve de l’època de Josep Maria Bartomeu, de manera que és herència del pitjor president de la història del club. Un preu de compra exagerat i un salari desorbitat que ha provocat molts problemes a Can Barça.

Les seves constants lesions i l’enorme despesa salarial ha provocat que el Barça no hagi amortitzat el jugador. De manera que caldria fer caixa a través d’una venda. Però fer vendre’l, s’hauria de renovar, ja que el futbolista francès acaba contracte el proper mes de juny de 2022. La segona opció és assumir la pèrdua, esgotar el vincle i, com a ‘bona notícia’, deixar de pagar el sou. Si ara el jugador cobra uns 10 milions d’euros nets per temporada a Can Barça, s’especula que al Newcastle cobraria uns 15 milions d’euros. Segurament, per estar lesionat.

La renovació és complicada. El jugador considera que té qualitat i demana més diners. A més, coneix la seva situació, de manera que considera que té la paella pel mànec a l’hora de negociar. Si el Barça em vol renovar per cobrar un traspàs, doncs que pagui, deu pensar. Però hi ha una tercera opció que no s’havia plantejat fins ara. Vendre’l aquest mercat d’hivern. L’extrem encara tindrà contracte en vigor, per tant, el FC Barcelona pot fer caixa.

També és cert que els diners que es poden demanar no són els mateixos que si el futbolista tingués contracte fins l’any 2023 o 2024, però millor això que res. Algunes fonts expliquen que el Newcastle seria dels equips més interessats i que el davanter estaria encantat de jugar a la Premier League.

Cal dir que és una operació complicada. Es fa difícil pensar que un equip pagui un preu (encara que siguin 10 milions d’euros) per un jugador que pot acabar tenint al mes de juliol.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “S’ha acabat la broma amb Dembélé: El Barça planteja això al mercat d’hivern

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings