Més efectes de la gestió Bartomeu: Dembélé marxarà de franc

Dembéle acaba contracte el proper mes de juny

Comparteix la notícia
Dembelé

Dembelé

Dembéle acaba contracte el proper mes de juny

Fins ara, totes les renovacions han anat bé. Els joves Pedri i Ansu Fati han confiat en el projecte que els oferia el FC Barcelona i han acceptat un nou contracte que els lligarà uns anys més al club. No és així amb Ousmanne Dembélé. El jugador francès fitxat per Josep Maria Bartomeu i convertit en un dels fitxatges més cars de la història del club, marxarà del club sense pena ni glòria i sense deixar diners a la caixa.

La prioritat del Barça és renovar-lo i aconseguir que sigui un jugador vàlid i que aporti qualitat a l’equip. O, almenys, aconseguir diners a través d’una venda. La seva sortida sense cobrar ni un duro seria una operació nefasta, conseqüència de la mala gestió de Josep Maria Bartomeu i la resta de la seva junta directiva.

On aniria? Dembélé confiaria en la nova gestió del Newcastle, que vol bastir un equip guanyador, capaç de competir a la Premier League i a la Champions. De fet, estan intentant convèncer diferents jugadors de renom a Europa, que han tingut poca sort als seus anteriors equips i que volen disposar d’una segona oportunitat.

Afortunadament pels interessos del Barça, Ansu Fati ha decidit renovar i serà jugador blaugrana els propers anys. Hi havia el temor que no es repetís l’afer Messi, però el jove jugador d’origen guineà ha decidit ser del Barça els propers anys. I ha fet bé.

Comparteix la notícia

4 pensamientos sobre “Més efectes de la gestió Bartomeu: Dembélé marxarà de franc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings