Laporta diu prou: Això li passarà a Dembélé si no marxa abans del 31 de gener

Comparteix la notícia

Solució dràstica i aplaudida amb el cas Dembélé

El FC Barcelona busca centrals

El FC Barcelona busca centrals

Comparteix la notícia

Solució dràstica i aplaudida amb el cas Dembélé

S’ha de saber diu prou i el FC Barcelona ha dit prou amb el cas Dembélé. Ho ha dit tard però ho ha dit. És la decisió i la solució que molts barcelonistes estaven esperant. És un actitud dràstica però necessària i més veient l’actitud i la cara dura d’un jugador que no té cap empatia ni cap solidaritat cap al club que va confiar en ell i va acceptar pagar-li un dels sous més elevats de la plantilla.

Les lesiones no l’han respectat i el davanter francès s’ha passat la vida lesionat. Quan ha tingut la oportunitat de disputar partits, tampoc ha lluït tal com s’esperava i com ho feia al Borussia Dortmund. Ara, se li acaba contracte aquest 2022 i aquests factors fan que el Barça no hagi aconseguit la seva amortització. El problema és greu perquè pot abandonar el club de franc, sense que cap equip ingressi diners a la caixa blaugrana.

El jugador no vol renovar perquè és conscient que l’equip que l’incorpori s’estalviarà el preu de traspàs i, per tant, tindrà més diners disponibles per afrontar les seves exigències salarials. El Barça ha intentat convèncer-lo però les negociacions no han arribat a bon port. La idea de Joan Laporta i Mateu Alemany seria que el francès renovés i continués al club uns anys més, amb la idea d’aconseguir un bon rendiment esportiu i/o una venda amb el nou contracte en vigor.

Al Barça només li queda una opció. És l’estratègia que va aplicar amb Ilaix Moriba quan aquest es negava a renovar. Dembélé no vestirà més la samarreta blaugrana i seurà a la banqueta o a la graderia. D’aquesta manera, es farà difícil que qualsevol equip vulgui un jugador que no ha trepitjat gespa ni ha tocat pilota en la segona meitat de temporada. A més, correria el risc de no ser convocat pel Mundial.

El club confia en què el jugador, en veure aquesta situació, acceptaria la renovació. Ilaix no la va acceptar i va acabar marxant. Ara se’n penedeix. Que Dembélé prengui nota.

2 pensamientos sobre “Laporta diu prou: Això li passarà a Dembélé si no marxa abans del 31 de gener

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings