La CUP colla ERC per la taula fake

La CUP diu al Govern que cal “reactivar” l’independentisme perquè caldrà anar cap a una “via unilateral”

Comparteix la notícia
Pau Juvillà, de la CUP

Pau Juvillà, de la CUP

La CUP diu al Govern que cal “reactivar” l’independentisme perquè caldrà anar cap a una “via unilateral”

La presidenta del grup parlamentari de la CUP-NCG, Dolors Sabater, ha avisat ERC que caldrà revisar “més aviat que tard” els 2 anys de marge que van pactar per a la taula de diàleg. “És evident que no esperarem als 2 anys, ja vam quedar que ho aniríem revisant i avaluant, que en aquests 2 anys s’aniria veient com avança la taula, i caldrà un replantejament més aviat que tard”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Sabater creu que aquesta taula “només ha de servir per parlar d’autodeterminació i d’aministia” i que, davant de la negativa del govern espanyol, caldrà “gestos clars” per part de Govern per reactivar l’estratègia independentista per preparar-se per a una “via unilateral” que preveu “segur”.

Sabater ha recordat que van acceptar la taula de diàleg perquè ERC creu que “tindrà recorregut”, però que això no vol dir estar de “braços plegats” durant els 2 anys de marge que es va establir en l’acord entre els republicans i la CUP.

Per això, la diputada de la CUP ha exigit al Govern una “reactivació” de l’estratègia independentista per preparar-se per “exercir l’autodeterminació”. Sabater creu que s’han de fer les dues coses en paral·lel.

La diputada de la CUP ha explicat que no assistiran a la reunió prèvia amb els grups per preparar la reunió bilateral prevista per al 2 d’agost, ja que aquesta trobada respon al “marc autonòmic”.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La CUP colla ERC per la taula fake

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings