Un cuñado proper a VOX titlla una dona de “zorra” però li “perdona porque menudos pechotes”

Un cuñado votant de VOX demostra el seu masclisme

Comparteix la notícia
Manuel Tordera, feixista de Vox

Manuel Tordera, feixista de Vox

Un cuñado votant de VOX demostra el seu masclisme

Manu Tordera Carrasco és una persona molt propera a VOX. Si llegiu el perfil de Twitter del votant de Santiago Abascal no hi trobareu cap referència. Resulta que ho va esborrar fa uns dies per evitar que els seus comentaris masclistes, ordinaris i plens de mala educació no afectessin al partit.

Fa uns dies ja va fer un comentari homòfob sobre la depilació masculina. Ara hi torna contra les dones. Un comentari profundament masclista i feixista. Insulta una dona titllant-la de “zorra”, però tot seguit diu que té el seu perdó perquè “menudos pechotes”.

Són habituals a xarxes socials comentaris com aquets. Aquest missatge no és aïllat i això és el pa de cada dia a l’entorn de VOX. Des de la formació, han construït un discurs populista amb arguments mil·limetrats en què ataquen els col·lectius feministes i de defensa dels drets humans. Qüestionen suposades contradiccions fins al punt de defensar arguments impensables anys enrere.

Ataquen la immigració, els homosexuals, les dones, en definitiva, els diferents… L’extrema dreta que ja coneixíem en alguns països d’Europa ha arribat a Espanya i ha vingut per quedar-s’hi.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Un cuñado proper a VOX titlla una dona de “zorra” però li “perdona porque menudos pechotes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings