Ja pots comprar les croquetes de Nandu Jubany al supermercat Bonpreu

Esclat Bonpreu arriba a un acord de col·laboració per vendre les seves croquetes

Comparteix la notícia
Nandu Jubany

Nandu Jubany

Esclat Bonpreu arriba a un acord de col·laboració per vendre les seves croquetes

Amb la pandèmia del coronavirus les empreses s’han hagut de reinventar. El sector de l’hostaleria i la restauració ho ha passat molt malament i ha estat un dels més sacsejats. Hotels, bars i restaurants han estat tancats durant mesos i, quan han obert, ho han fet amb moltes restriccions d’aforament i distàncies entre taules que provocaven una evident davallada de la facturació.

El cuiner català Nandu Jubany ha decidit fer menjars a domicili i també ha arribat a acords de col·laboració amb algunes cadenes de distribució. Tant és així que Bonpreu i Esclat vendran les seves croquetes als seus supermercats. Tots els catalans i catalanes que vulguin degustar aquest producte el trobaran a la secció de refrigerats i també a través del portal web.

Estan disponibles sota la marca pròpia Terra i Tast i es poden comprar de diversos gustos. Tenen els millors ingredients, de qualitat i de proximitat. Algunes són més elaborades però també podem trobar les croquetes de sempre: les de rostit, pernil ibèric o ceps.

Bonpreu continua treballant a favor de Catalunya i dels catalans. Ven productes de proximitat i intenta que els seus proveïdors siguin empreses catalanes, perquè els nostres diners no marxin lluny d’aquí.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Ja pots comprar les croquetes de Nandu Jubany al supermercat Bonpreu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings