Cristina Riba emociona parlant de la mort del seu marit

Comparteix la notícia

Cristina Riba puja a “El Cotxe” i emociona parlant de la seva família

Colpidor missatge de Cristina Riba a la Marató de TV3

Cristina Riba i Artur Peguera

Comparteix la notícia

Cristina Riba puja a “El Cotxe” i emociona parlant de la seva família

El Telenotícies del cap de setmana té dos noms clars: Cristina Riba i Ramon Pellicer. A Catalunya els presentadors del Telenotícies sempre han estat molt estimats i la gent vol conèixer com són. Una bona oportunitat per fer-ho és a través de programes com El Cotxe, presentat per Eloi Vila. L’espai és ideal perquè els convidats expliquin aspectes personals de la seva vida, alguns d’ells molt colpidors.

Riba explica a Eloi Vila l’episodi més dur de la seva vida: “Els meus pares estan orgullosos de la meva feina. La iaia Lola, la mare de la meva mare, també era una dona forta i potent. El pinyol, la família, és molt necessari sempre, especialment quan la vida et destrossa directament. Es va morir la meva parella. El meu marit, l’Àlex, estava fent de jurat en un congrés científic a Polònia i va tenir una mort sobtada.

La vida va canviar d’un dia per l’altre per a Cristina Riba: “T’adones que la vida que creies que tenies desapareix. Et crea un trencament intern que sempre està. La buidor sempre la tens, dia a dia. El que fas és sobreviure amb això, conviure amb això. Intentes fer el que et funciona per tirar endavant. Els meus fills eren molt petits i des del minut 1 em reclamaven i jo no podia quedar-me enfonsada al sofà dies i dies. Ells m’estaven reclamant, em necessitaven per a tot, mama allò, mama això.”

La periodista explica que havia d’estar forta per ella i pels fills i que el millor va ser tornar a treballar ben aviat: “I tu has d’estar forta. L’escola i la feina em va ajudar molt. Quan em vaig sentir amb prou força per tornar vaig dir que m’agradaria tornar. Quan passa una cosa així cadascú fa el que vol i el que pot. Jo creia que treballar m’ajudaria. Avisant que volia provar-ho, sentir-me allà un altre cop davant de la càmera si em podia concentrar. Vaig tornar a la feina més aviat que tard i em va anar molt bé“.

Finalment Riba feia arribar un agraïment a tot l’equip del TN pel suport rebut: “Estic agraïda a l’equip del TN, m’han ajudat molt. Et van empentant a seguir caminant. Estem aquí, Eloi. Hem de viure”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.