Una Borbó de la branca il·legítima s’adreça a Cristina de Borbón a través de xarxes socials

Comparteix la notícia

Cristina de Borbón rep una nova humiliació

Cristina de Borbón totalment ensorrada

Cristina de Borbón totalment ensorrada

Comparteix la notícia

Cristina de Borbón rep una nova humiliació

Dos dels tres fills de Juan Carlos Borbón i Sofia de Grecia s’han separat o divorciat. Primer va ser la germana gran, la Infanta Elena, que es va separar de Jaime de Marichalar. Obria la llauna del pecat i ensenyava que els membres d’una família ultra catòlica també es divorciaven. Molts anys després ha estat la seva germana petita, la Infanta Cristina, que s’ha separat d’Iñaki Urdangarín. Tot i que no hi ha cap divorci firmat, la parella viu separada i cadascú fa la seva vida. Bé, un més que l’altra.

Fins ara, hem conegut algunes reaccions de la família. Pablo Urdangarín va explicar que “son cosas que pasan” i es va treure de sobre els periodistes, de manera molt educada, dient que era un tema que s’havia de parlar a casa. La seva cosina va ser molt diferent. Victoria Federica Marichalar es va encarar amb un càmera i fins i tot li va etzibar un cop contra l’objectiu. El mateix Urdangarín també es va pronunciar com el seu fill i va reconèixer que “son cosas que pasan” i va afegir que ho intentarien portar de la “mejor manera posible”.

Segons Pilar Eyre, la Infanta Cristina estava al corrent d’aquest adulteri i feia comèdia des de finals d’estiu. La relació de l’exjugador d’handbol i de l’advocada de Vitòria fa temps que dura però tothom ho mantenia en silenci. Ara, hem sabut quina és l’opinió de la branca ‘il·legítima’ de la família. Estem parlant de Blanca de Borbón, la tieta de Felipe VI.

Publica una carta molt dura cap a la seva neboda: “Querida Cristina, espero que esté usted bien, que se encuentre maravillosamente después del batacazo de su matrimonio. Espero que a ellos les vaya bien pero que usted encuentre también la estabilidad y al verdadero hombre de su vida y pueda ser feliz”.

Anem sabent opinions. De moment, l’opinió de Froilán encara no la coneixem. Els periodistes que la vulguin conèixer hauran de treballar de nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings