Crisi total al PSG després de la derrota contra el City i la lamentable d’actitud de molts jugadors

Ja es pot parlar de crisi esportiva del PSG

Comparteix la notícia
PSG

PSG

Ja es pot parlar de crisi esportiva del PSG

Una suma de grans jugadors no sempre es garantia d’èxit. Onze estrelles no forma un equip d’estrelles i al llarg dels últims anys tenim clars exemples que ho demostren. El Rea Madrid dels ‘Galácticos’ era un gran equip, va aconseguir títols, però no era un equip cohesionat. Hi havia els ‘Zidanes’ i els ‘Pavones’. Tothom volia ser el gall del galliner i això va acabar enfonsant el projecte.

El mateix va passar amb el Chelsea de José Mourinho. Román Abramóvich no tancava mai l’aixeta i va construir un equip amb els millors jugadors del món. No va aconseguir la Champions League, fins l’any 2012, anys més tard d’aquell projecte de Cech, Terry, Carvalho, Essien, Lampard, Robben i companyia. Cadascú va a la seva i en el moment de la veritat, el conjunt no rendeix.

L’exemple es repeteix amb el PSG. Els petrodolars han construït un equip de grans estrelles a nivell individual però que fa aigües per tot arreu. Sergio Ramos, Angel Di Maria, Marco Verrati, Mauro Icardi, Neymar, Kylian Mbappé, Leo Messi…. són estrelles mundials que estan rendint per sota de les seves possibilitats.

L’afició comença a estar farta d’alguns noms i Leo Messi és un d’ells. El jugador argentí està essent assenyalat pels afeccionats però també per la premsa propera al club. A més, l’entorn de Mbappé ha començat una campanya per desacreditar-lo, que busca convertir el jugador francès en el líder de l’equip.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings