
Cristina Gallifantes
Cris Gallifantes l’encerta una vegada més i destapa el diputat autonomista
Gabriel Rufián ja fa temps que ha ensenyat la seva veritable cara. Al principi va fer gràcia al gruix de l’independentisme perquè parlava clar i semblava que realment volia la independència de Catalunya. Tot façana. Feia el què li deia Junqueras. Sap perfectament qui l’ha col·locat on és i representa perfectament els personatges més “il·lustres” de la picaresca espanyola. “Rufianete y Cortadillo” s’hauria de dir la famosa novel·la de Miguel de Cervantes.
La seva tasca al Congreso es resumeix en fer veure que es baralla amb el PSOE però votar-ho tot amb ells mentre abraça tot tipus de causes de l’esquerra espanyola encara que no tinguin res a veure amb Catalunya. La seva activitat a Twitter (més del 95 % en castellà) encara és més lamentable. Ho ha analitzat Cris Gallifantes i el resum és “espectacular”:
El públic independentista ha reaccionat ràpidament amb comentaris contra Gabriel Rufián: “En 6 mesos va passar de 1.020.000 vots a 874.000 a les generals, any 2019,va perdre 150.000 en 6 mesos,amb tot lo que s’han venut corrumput i traït l’any que baixaran molt. Tota la gent que conec sigui indepe o unionista em diu que no votarà,que no serveix per res”.
“A Rufian Catalunya no l’importa res. es una excusa per seguir cobrant”.
Un altre usuari feia una crida als votants d’Esquerra Republicana a reflexionar: “Votants d’ER, una reflexió si us plau”.
Una tuitaire recordava l’habitual estratègia d’ERC. Parlar d’independència però no fer res per fer-la efectiva: “Va de souflé en souflé tuiter, però espera, que ja s’albiren comicis i tota la tropa es posa en marxa amb el mantra independència i tot l’engranatge entabanàvies pel món, no falla”.
Finalment el cognom de Rufián també ha estat motiu de burla: “Costarà de trobar algú que hagi fet més mal a la causa. La meva mare, 90 anys, em diu l’altre dia: nena, aquest porta el cognom q li pertoca”.
1 pensa en “Cris Gallifantes ensorra Gabriel Rufián per les prioritats del diputat autonomista”