La famosa clàusula de Coutinho: Les dues versions… i si es compleixen els pitjors pronòstics el Barça s’haurà de rascar la butxaca

Sigui com sigui, el contracte de Coutinho el va fer Bartomeu

Comparteix la notícia
El Newcastle torna a aparèixer per Coutinho

Philippe Coutinho

Sigui com sigui, el contracte de Coutinho el va fer Bartomeu

Philippe Coutinho és un dels fitxatges més cars de la història del FC Barcelona. Pagar aquest dineral va ser decisió de l’expresident Josep Maria Bartomeu, el pitjor president de la història. El pitjor és que el Barça no ha amortitzat el fitxatge ja que el jugador brasiler no ha estat a l’alçada del que s’esperava d’ell. A més, algunes fonts expliquen que hi ha una clàusula que penalitzaria molt el club.

Segons explica Mundo Deportivo, la clàusula dels 100 partits no és real i el Barça no hauria de pagar els famosos 20 milions d’euros al Liverpool que de vegades es parla. Aquesta fita s’assoliria després del partit del Rayo, és a dir, la setmana que ve. Tot i això, en cas que algun d’aquests punts es pogués interpretar d’aquesta manera, caldria que el jugador disputés més de 45 minuts en cada partit.

Les versions són molt confuses. Hi ha tres possibilitats. Que no existeixi cap clàusula. Que existeixi però que calgui el mínim dels 45 minuts i que sigui una clàusula totalment nefasta pels interessos blaugranes. En dos d’aquests tres casos, Bartomeu s’hi hauria lluït i el Barça estaria davant d’un altre problema econòmic greu.

La llista de jugadors que no estan a l’alçada del Barça cada vegada són més. Si ara parlàvem del brasiler, el migcamista Frenkie de Jong també porta molts partits que no està al seu millor nivell. Per no parlar de l’altre De Jong o del cas Dembélé, que podria sortir del club sense que el Barça fes caixa.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La famosa clàusula de Coutinho: Les dues versions… i si es compleixen els pitjors pronòstics el Barça s’haurà de rascar la butxaca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings