Miracle: Coutinho a punt de marxar a un lloc on li exigiran un alt rendiment

Coutinho es planteja marxar a Brasil

Comparteix la notícia
S'ha acabat la broma amb Coutinho

Coutinho

Coutinho es planteja marxar a Brasil

Philippe Coutinho és un dels principals problemes que té el Barça actualment. Gràcies a la política de Josep Maria Bartomeu consistent en pagar sous elevadíssims per tenir contents a una sèrie de jugadors, el brasiler té un salari anual de 26 milions d’euros. Un jugador que mai ha sentit els colors i que té una actitud lamentable, fins i tot tòxica. A Balaídos no va voler escalfar argumentant que quedaven dos minuts pel descans i l’actual situació de cobrar molt i no fer res ja li va bé.

No comptava per Ronald Koeman i no compta per Xavi Hernàndez. Els pocs minuts que té és perquè el Barça pateix una plaga de lesions i algú ha de sortir a les segones parts com a recanvi dels titulars. I tot i així molts dies ni juga. La seva sortida és clau perquè el Barça redueixi de forma clara el límit salarial i pugui fer noves incorporacions tant al mercat d’hivern com al d’estiu. Coutinho acaba contracte el 2023 i si continua bloquejant totes les ofertes que li arriben, seguirà fins aleshores al Barça.

A la lliga anglesa encara té tirada però res l’acaba de convèncer. Tot esta gairebé perdut… o ho estava. La sorpresa ha arribat avui quan s’ha conegut que Coutinho no descarta tornar al seu país per jugar a algun equip d’allà. N’hi ha dos que ja li haurien fet arribar el seu interès. Es tracta de l’Atlético Mineiro i el Palmeiras. Difícilment li pagaran tant però el nivell d’exigència seria mínim. El Barça acceptaria qualsevol oferta, per baixa que sigui, per poder solucionar aquest greu problema.

Si Coutinho no accepta aquesta oferta o altres que puguin arribar, el Barça no descarta dues opcions dràstiques. Una d’elles és enviar-lo a la graderia. Això ensorrarà les seves possibilitats de ser convocat pel Mundial de Qatar del novembre de l’any que ve. L’altra opció és una rescissió de contracte. És el mateix que s’està contemplant amb Samuel Umtiti. El Barça acabaria pagant tota la fitxa però ho podria diferir en diversos terminis i augmentaria el límit salarial.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings