Corinna aprèn dels espanyols i ho intenta afinar amb la Fiscalia suïssa

Tripijocs de Corinna Larsen per pressionar la Fiscalia suïssa

Comparteix la notícia
Corinna

Corinna

Tripijocs de Corinna Larsen per pressionar la Fiscalia suïssa

Corinna Larsen té un bon mestre. L’empresària alemanya d’origen danès, esquitxada pels escàndols fiscals de Juan Carlos, està essent investigada per la fiscalia suïssa i està movent fils perquè aquesta investigació arribi a bon port. De moment sabem que l’examant del borbó emèrit va enviar una sèrie de correus electrònics a l’agència de detectius Alp Services per tal de pressionar el fiscal de Ginebra que la investiga, Yves Bertossa.

Recordem que Corinna està sent investigada pels delictes de blanqueig de capital i suborn de funcionaris públics estrangers. “Hem de crear una crisi absoluta per a Yves Bertossa dins el sistema suís”. Això és el que diria l’empresària als correus adreçats a l’empresa de detectius, tal com explica el diari suís 24 Heures.

Bertossa porat tres anys seguint la pista del compte bancari suís que conté 65 milions d’euros i que el Campechano n’era en beneficiari. Tot va sortir a la llum arran de les famoses cintes de Corinna. Aquells àudios revelaven una conversa entre l’empresària i Villarejo, en els les que s’indicava que ella era la testaferro i que el monarca tenia diners al país helvètic.

Paral·lelament, els grups independentistes (catalans, bascos i gallecs) del Congreso, així com Compromís, Més País i Nova Canàries van registrar al Congreso de los Diputados una petició de comissió per tal d’investigar la venda d’armes per part el Rei Juan Carlos. Com sempre, té poques possibilitats de prosperar.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Corinna aprèn dels espanyols i ho intenta afinar amb la Fiscalia suïssa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings