Cop d’efecte de SEAT amb la producció dels nous Ibiza i Arona a Martorell

Els dos models de SEAT representen la meitat de les unitats de la planta

Comparteix la notícia
Males notícies per als treballadors de Seat

SEAT

Els dos models de SEAT representen la meitat de les unitats de la planta

SEAT iniciarà aquesta setmana la producció dels nous Ibiza i Arona a la planta de Martorell. El SEAT Ibiza, presentat el 1984, és un dels vehicles més exitosos de la marca, amb gairebé sis milions d’unitats venudes. El SUV urbà SEAT Arona també ha tingut un gran impacte en el mercat, amb prop de 400.000 unitats venudes des del seu llançament el 2017. “Ambdós són fonamentals per la fàbrica de Martorell, ja que representen la meitat de la producció de la planta.

L’actualització que acaben de rebre els ajudarà a mantenir la seva rellevància dins la marca”, ha assegurat el vicepresident de Producció i Logística de l’empresa, Herbert Steiner. El disseny exterior del SEAT Ibiza s’ha renovat amb l’arribada dels fars 100% LED i l’emblema amb la denominació del model en tipografia manuscrita. El SEAT Arona inclou a la gamma el nou acabat X-Perience, amb fars antiboira redissenyats i ubicats en una nova posició.

En l’interior, els dos models tenen un nou llenguatge de disseny i un augment de la connectivitat. Així mateix, hi ha noves sortides d’aire, pintades de sèrie i il·luminades en els acabats alts, i l’ús de la tecnologia d’il·luminació ambiental.

Els dos nous vehicles ofereixen també una connectivitat total, tant dins com fora de l’automòbil. A això s’hi sumen els nous sistemes d’assistència a la conducció, amb assistent lateral, reconeixement de senyals de trànsit o assistent de llums de carretera.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Cop d’efecte de SEAT amb la producció dels nous Ibiza i Arona a Martorell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings