Cop d’efecte de Mossos independentistes davant Joan Ignasi Elena

Comparteix la notícia

Diverses entitats i associacions de Mossos independentistes emeten un comunicat

Un sindicat de Mossos esclata per l'actitud llirista amb el pres fugat de Lledoners

Joan Ignasi Elena

Comparteix la notícia

Diverses entitats i associacions de Mossos independentistes emeten un comunicat

Diferents entitats de policies independentistes han fet un pas endavant molt important i han demanat al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que treballi a favor del poble de Catalunya. Aquesta feina a favor del poble inclou alçar la suspensió de la declaració unilateral d’independència i fer valer el resultat del referèndum d’independència de l’1 d’octubre de 2017.

El primer d’octubre d’ara fa quatre anys, el poble de Catalunya va parlar a les urnes. Varen poder votar els qui volien pertànyer a Espanya i també ho van fer els qui desitjaven un estat propi en forma de República. Els catalans van introduir els seus vots dins l’urna i van rebre la violència de l’Estado español. Anys més, tard tot continua igual que abans, així que aquestes entitats i associacions de Mossos demanen posar fil a l’agulla i culminar amb el procés d’independència.

Diferentes perfils de xarxes socials, com Mossos per la Democràcia, han compartit el comunicat a través del seu perfil de Twitter. Demanen serietat, menys cadires i més contundència per arribar a construir l’estat propi. Només cal complir el mandat popular de l’1 d’octubre.

17 pensamientos sobre “Cop d’efecte de Mossos independentistes davant Joan Ignasi Elena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings