El Conseller Argimon diu això sobre la segona dosi de Janssen

Comparteix la notícia

Argimon veu bé administrar una dosi de reforç de Janssen però reconeix que serà difícil localitzar alguns usuaris

Salut recomana això pels dinars i sopars d'empresa de Nadal

Conseller Argimon

Comparteix la notícia

Argimon veu bé administrar una dosi de reforç de Janssen però reconeix que serà difícil localitzar alguns usuaris

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha assegurat que veu bé administrar una segona dosi de reforç a les persones que van rebre la vacuna Janssen. El conseller ha destacat el fet que com era un vaccí unidosi suposava “un gran avantatge” per administrar-la a “ciutadans de pas”, com els temporers, i altres persones que tenien dificultats per tornar a administrar-se una segona vacuna, però que això també suposarà “dificultats” ara per localitzar alguns d’aquests perfils d’usuari.

D’altra banda, Argimon ha assegurat que, amb deu casos a Catalunya, la incidència de la variant Delta Plus de la covid-19 és “anecdòtica” i que s’ha demostrat que les vacunes són efectives contra ella.El conseller ha insistit que la restricció d’accés a serveis com restaurants o gimnasos amb el certificat covid és només una possibilitat “molt condicional” en el supòsit que la incidència acumulada del virus cresqués molt.

“Abans de fer una restricció d’aforaments i horaris, sol·licitaríem al TSJC que pogués valorar l’entrada amb certificat digital, però és molt condicional a què l’increment de la incidència sigui important”, ha dit.

1 pensamiento sobre “El Conseller Argimon diu això sobre la segona dosi de Janssen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings